Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Om oss

"Med Farmab.se får du inte bara hållbara produkter till attraktiva priser, utan också den personliga servicen och tillgängligheten som en bra butik bör erbjuda"

Farmab.se startades för att vi vill kunna erbjuda hållbara produkter till rätt pris för lantlivet på allvar! Vi står i den Skånska myllan men levererar produkter till hela Sverige och Danmark. Vi har mångårig erfarenhet av både lantlivet och e-handel och vi brinner för att kunna erbjuda våra kunder rätt produkter till ett marknadsattraktivt pris. 

Prova oss - Vi ser fram emot att vara en del av ditt jordnära liv!

Våra löften

  • Närhet och Tillgänglighet

Hos Farmab.se vill vi vara din närmaste gårdsbutik, tillgänglig närhelst du behöver oss. Genom vår onlineplattform kan du utforska vårt sortiment och handla bekvämt dygnet runt. Vi strävar efter att skapa en känsla av närhet och tillgänglighet, så att du alltid kan lita på oss för dina behov.

  • Snabba Leveranser

Vi förstår vikten av snabba leveranser, och det är därför vi arbetar hårt för att skicka dina produkter så snabbt som möjligt. Oavsett om det är stängsel till dina djur eller andra produkter för ditt lantliv, kan du förvänta dig att få dina varor i tid, så att du kan fortsätta njuta av din jordnära livsstil utan avbrott.

  • Attraktiva Priser:

Farmab.se strävar efter att erbjuda de mest attraktiva priserna på marknaden. Genom att eliminera kostnaderna för en fysisk butik kan vi överföra besparingarna direkt till dig. Vi tror på att göra hållbara produkter och en hållbar livsstil prisvänliga och tillgängliga för alla.

  • Personlig Service:

Vår onlineplattform är mer än bara en butik - det är en plats där du kan förvänta dig personlig service. Vi finns här för att svara på dina frågor, ge råd och skapa en personlig koppling till dig som kund. På Farmab.se är du en del av vår gemenskap.


Läs även mer om vårt Förmånsprogram