Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Kläder & Skor

Tåliga arbetskläder och skor för lantbruket. Här hittar du Betacraft Workwear som erbjuder yrkeskläder med komfort och hållbarhet för det tuffa lantlivet

Kläder & Skor för Lantlivet

Välkommen till Farmab.se, din specialbutik för kläder och skor anpassade för det aktiva lantlivet. Vi förstår de unika krav som ställs på arbetskläder i en lantbruksmiljö, och erbjuder därför endast produkter av högsta kvalitet som står emot de tuffaste utmaningarna.

Vårt noggrant utvalda sortiment av Betacraft arbetskläder är speciellt framtagna för att möta behoven hos dig som arbetar inom lantbruk. Dessa kläder är designade för att ge optimal komfort och klara krävande arbetsuppgifter. Det finns även en klädserie speciellt framtagen för mjölkbönder.  

Betacraft garanterar långvarig hållbarhet och funktion genom vår långvariga garanti på samtliga produkter. Vi vet att arbete i lantbruksmiljö innebär utmaningar, och därför erbjuder vi också ett brett urval av skyddsstövlar, regnjackor, parkas, och överdragskläder som skyddar mot vatten, vind och slitage.

Leta inte längre efter arbetskläder som uppfyller era hårda krav - hos oss på Farmab.se hittar ni allt ni behöver för en trygg och effektiv arbetsdag på gården. Utforska vår kollektion idag och upplev skillnaden med kläder och skor gjorda för just ert lantliv.

Farmab.se - Kvalitet och service i varje stygn.