Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Gård & Stall

Hitta allt för lantbruk - Effektiv skadedjursbekämpning, stallinredning & säkra foderlösningar på Farmab.se. Kvalitet för ditt aktiva lantliv.

Gård & Stall - För ett Effektivt och Tryggt Lantliv

I kategorin Gård & Stall på Farmab.se hittar du allt du behöver för att skapa en produktiv och säker miljö för ditt lantbruk. Vår omfattande samling av högkvalitativa produkter är noggrant utvalda för att underlätta ditt dagliga arbete och öka välbefinnandet för både dig och dina djur.

Skadedjursbekämpning
Bekämpa skadedjur effektivt med våra pålitliga lösningar. Vi erbjuder den berömda råttfällan Goodnature A24, som garanterar en human och långvarig kontroll av gnagare utan användning av gifter.

Insekts- och Flugbekämpning
Upprätthåll en hygienisk miljö fri från insekter med våra effektiva flugfångare. Skydda dina stall och bostadsutrymmen från oönskade gäster.

Stallinredning och Utrustning
Maximera funktionaliteten i ditt stall med vår stallinredning, inklusive praktiska balkupor, höhäckar, hönät samt robusta boxlås och ladugårdslås för ökad säkerhet.

Foderhantering och Förvaring
Optimera hanteringen av ensilage och foder med vårt urval av handredskap, hinkar och tillbehör. Säkerställ att ditt foder håller högsta kvalitet genom korrekt lagring.

Arbetsmaterial
Förenkla dina arbetsrutiner med vårt sortiment av last- och spännband, markeringskäppar samt märkningsutrustning för effektiv organisering och hantering av material på gården.

Säkerhet och Övervakning
Håll ett vakande öga över din egendom med vårt utbud av övervakningsprodukter. Försäkra dig om att alltid ha full kontroll över din gård.

Vård & Hygien
Upprätthåll högsta standarden av vård och hygien med våra produkter såsom hygienborstar, vindnät samt köld- & plastridåer för att skydda mot väder och vind.


På Farmab.se är vi engagerade i att stödja dig i ditt aktiva lantliv. Utforska vår Gård & Stall kategori idag för produkter som kombinerar kvalitet, hållbarhet, och funktionalitet.