Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Äggbrickor och Äggkartonger

Skapa en effektiv och pålitlig äggförvaring för dina hönsägg med vårt sortiment av äggkartonger, äggbrickor och ägghållare på Farmab.se. Med hög kvalitet och praktisk design ser vi till att dina ägg hanteras på bästa möjliga sätt från gård till bord.

Äggkartong för 15 ägg, 100st Äggkartong för 15 ägg, 100st
Äggkartong för 10 ägg, 118st Äggkartong för 10 ägg, 118st
Äggkartong för 6 ägg, 236st Äggkartong för 6 ägg, 236st
Äggbricka för 30 ägg, 117st Äggbricka för 30 ägg, 117st
Äggkartong för 12 Vaktelägg, 50st Äggkartong för 12 Vaktelägg, 50st
Gaun Startkit för Höns Gaun Startkit för Höns

Gaun Startkit för Höns

690 kr
I lager.

Effektiv Äggförvaring för Dina Hönsägg - Hög Kvalitet hos Farmab.se

Utforska vårt sortiment av äggkartonger och äggförvaringslösningar på Farmab.se och förse dina hönsägg med den bästa möjliga förvaringen. Vi erbjuder ett brett urval av äggkartonger, äggbrickor och ägghållare som är praktiska, hållbara och skyddar dina ägg under transport och hantering.

Äggkartonger: Våra äggkartonger är utformade för att skydda dina ägg mot stötar och skador under transport och hantering. Med en praktisk design är de idealiska för både förvaring och transport av dina hönsägg.

Äggbrickor: Låt dina ägg vila tryggt i våra äggbrickor, där de omges av mjuka kuddar för att minska risken för skador. Våra hållbara äggbrickor rymmer upp till 30 hönsägg och är perfekta för lagring och transport.

Ägghållare: Utforska vårt utbud av ägghållare i plast med lock, som garanterar säker transport av dina ägg. Med deras robusta konstruktion och säkra förslutning kan du vara säker på att dina ägg når sin destination oskadda.