Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Lantbrukskläder

Arbetskläder tillverkade för att tåla det tuffa lantlivet

Upplev skillnaden med yrkeskläder som inte bara tål tidens tand, utan även de tuffaste av arbetsförhållanden. I vår kategori Lantbrukskläder hittar du arbetskläder som kombinerar funktionalitet med komfort, speciellt utformade för dig som lever det aktiva lantlivet.

Jackor | Överdragskläder | Tröjor | Byxor

Våra noggrant utvalda samarbetspartners garanterar högsta kvalitet och hållbarhet. Med material som står emot både vind och vatten, samt design som ger maximal rörelsefrihet, kan du arbeta obehindrat i alla situationer.

Jackor som skyddar mot ruggigt väder, Överdragskläder som håller dig torr under regniga dagpass, Tröjor som andas för intensiva arbetsstunder och Byxor som står emot slitage och smuts – vi har allt för att din arbetsdag på gården ska bli så behaglig och effektiv som möjligt. Upptäck våra Technidairy-kläder från Betacraft - speciellt framtagna för mjölkbönder, 100% vattentäta och utformade för att tåla syror och rengöringsmedel. 

Gör dig redo att möta lantbrukets alla utmaningar med rätt utrustning. Utforska vårt sortiment idag och hitta de lantbrukskläder som gör ditt arbete till en ren fröjd!

Är du en större gård och vill profilera dina arbetskläder? Tveka inte med att höra av dig till oss så lämnar vi gärna en offert på kläder med just din Logotype.