Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Skapa Säkra Stängsel för Dina Djur - En Guide från Farmab.se

|19/03, 2024

Skapa Säkra Stängsel för Dina Djur - En Guide från Farmab.se

Är du på jakt efter ett nytt permanent stängsel för att skydda dina älskade djur eller värdefulla mark? På Farmab.se erbjuder vi ett omfattande sortiment av stängselprodukter som är utformade för att möta alla dina behov. Med fokus på maximal säkerhet, användarvänlighet och pålitligt skydd för dina djur, är vårt mål att göra stängsling enkelt och effektivt för dig.

Upptäck Vårt Sortiment

Vår stängselkollektion omfattar olika typer av stängsel, inklusive stängselnät, elstängsel och stängselaggregat. Vi är din one-stop-shop för att säkra din egendom och hålla dina djur trygga. Oavsett om du behöver en robust stängsling för din hage eller ett pålitligt elstängsel för att hålla vilda djur borta, har vi de produkterna du behöver för att uppfylla dina krav.

Se vårt stängselsortiment här >>

Våra Stängseltyper

Vi erbjuder ett brett utbud av stängseltyper för att passa olika ändamål och behov. Välj mellan olika nätvarianter, elstängsel och tillbehör som isolatorer, grindar och handtag. Vi erbjuder även dedikerade produkter för specifika tillämpningar, såsom viltstängsel och hundgårdar, för att möta unika krav.

Skapa Det Perfekta Stängslet

Vårt mål är att göra stängselformer enkelt och tillgängligt för alla. Genom att erbjuda högkvalitativa produkter och detaljerad information strävar vi efter att göra processen smidig och problemfri för dig. Oavsett om du är en erfaren lantbrukare eller en nybörjare, är vi här för att vara din guide till en säker och pålitlig omgivning för din lantbruksverksamhet.

Här är en bra film från Gallagher (YouTube) som enkelt förklarar installationen av elstängsel: 


Installationsguide

Vi förstår att det kan vara överväldigande att installera ett permanent stängsel, men vi är här för att hjälpa dig genom processen. Nedan följer en steg-för-steg-guide för att installera ett hållbart stängsel som kommer att vara till nytta i många år framöver.

Steg-för-Steg Guide:

 1. Gör en Plan
  Innan du börjar med installationen är det viktigt att göra en noggrann planering. Bestäm var du vill placera stängslet och vilken typ av stängsel som passar bäst för din användning. Tänk på markens topografi, dina djurs beteende och behov, samt eventuella särskilda krav eller restriktioner.

 2. Bestäm Trådhöjden
  Nästa steg är att bestämma trådhöjden för ditt stängsel. Detta beror främst på vilken typ av djur du har och deras storlek. För mindre djur som får, kan en lägre trådhöjd vara tillräcklig, medan större djur som hästar eller kor kan kräva högre stängsel för att hindra dem från att hoppa över eller bryta igenom.

 3. Montera Hörnstolpar
  Nu är det dags att montera hörnstolparna. Hörnstolparna är fundamentala för stängslets stabilitet och bör vara ordentligt förankrade i marken. Beroende på markens beskaffenhet kan du välja mellan olika typer av stolpar, såsom trästolpar eller plaststolpar. Se till att hörnstolparna är korrekt placerade och jordade för att säkerställa en stabil och säker stängsling. 4. Placera Mellanliggande Inlägg
  Efter att hörnstolparna är på plats, är det dags att placera mellanliggande stolpar för att skapa en jämn fördelning av stängslet. Mät avståndet mellan hörnstolparna och placera mellanliggande stolpar på ett jämnt avstånd för att säkerställa att stängslet är stadigt och hållbart. Se även till att stolparna är korrekt jordade för att säkerställa en pålitlig strömledning.

 5. Spänn Elstängslet
  När stolparna är på plats är det dags att spänna elstängslet. Använd lämpliga spännare för att spänna ledningarna ordentligt och säkerställa att stängslet är ordentligt spänt. En ordentligt spänd ledning är avgörande för att säkerställa att stängslet fungerar korrekt och effektivt.

 6. Montera Aggregatet och Jorda Det
  Slutligen är det dags att montera aggregatet och jorda det ordentligt. Följ tillverkarens anvisningar för att montera aggregatet på rätt sätt och placera det så centralt som möjligt i förhållande till stängslet. Jordning är avgörande för att säkerställa en pålitlig strömleverans och bör göras korrekt enligt tillverkarens rekommendationer.


Avslutande Ord

Skapa ett säkert stängsel för dina djur med hjälp av vårt omfattande sortiment av stängselprodukter och vår expertguide för installation. På Farmab.se strävar vi efter att göra stängselprocessen enkel och tillgänglig för alla. Låt oss vara din partner för att skapa en trygg och pålitlig omgivning för din lantbruksverksamhet.