Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Fölningstrygghet med Pålitliga Fölvakter

|11/03, 2024

Fölningstrygghet med Pålitliga Fölvakter

På Farmab.se förstår vi att varje fölning är en kritisk händelse som kräver din närvaro. Därför erbjuder vi ett utbud av fölvakter som säkerställer att du är där när det verkligen räknas. Som auktoriserad återförsäljare av Birth Alarm, erbjuder vi deras högkvalitativa system som är både användarvänliga och skonsamma mot hästen.

Varför Fölvakter är Avgörande
Att föla är en av de mest spännande och samtidigt mest nervösa stunderna för en hästägare. Birth Alarm-systemet är specifikt designat för att ge dig lugn och trygghet under denna viktiga tidpunkt. Med tidiga varningar och enkel installation är det ett oumbärligt verktyg för att vara beredd när fölningen börjar.

Birth Alarms olika produkter

Vi erbjuder olika modeller av fölvakter för att passa dina behov, oavsett om du övervakar en eller flera hästar. Varje produkt beskrivs med detaljerad information på vår webbplats, så att du kan göra det bästa valet för både dig och dina hästar.

TILL BIRTH ALARM >>

Så fungerar en fölningsvakt
Birth Alarm är enkel att använda och ger tidiga varningar vid tecken på krystvärkar. Den diskreta sensornheten fästs bekvämt på stoets manke eller under grimman och meddelar dig omedelbart när fölningen är på gång.

Birth Alarm - Ett Partnerskap med Hästens Hälsa

Birth Alarm representerar teknisk innovation och är samtidigt en investering i din hästs hälsa och trygghet. Med Birth Alarm kan du övervaka ditt sto med precision och minska risken för komplikationer genom tidig intervention.

Så här fungerar Birth Alarm Classic:


Fölningssäsongen Närmar Sig!
Under den känsliga perioden före fölningen är det viktigt att vara förberedd med nödvändiga förlossningsverktyg och att ha kunskap om möjliga komplikationer. Birth Alarm ger dig den trygghet du behöver för att hantera fölningen på bästa sätt.


Avslutande Ord

Farmab.se är din partner för att säkerställa välbefinnanden och säkerheten för dina hästar, både under fölning och i det dagliga hästlivet. Upptäck vårt utbud av fölvakter idag och låt oss hjälpa dig att göra fölningen till en trygg och minnesvärd upplevelse för dig och dina hästar.

TILL PRODUKTER >>

Genom att erbjuda pålitliga fölvakter och värdefull information strävar Farmab.se efter att stödja hästägare och uppfödare under fölningsprocessen.